Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsGrecotel Creta Palace: Περιβαλλοντική Δράση Καθαρισμού Clean Up the Med

Grecotel Creta Palace: Περιβαλλοντική Δράση Καθαρισμού Clean Up the Med

 Την περιβαλλοντική και κοινωνική του ευαισθησία αποδεικνύει ο Όμιλος Νίκου Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, καθώς το ξενοδοχείο Grecotel Creta Palace πραγματοποίησε καθαρισμό της παραλίας μπροστά από τις εγκαταστάσεις του την Τετάρτη […]

 Την περιβαλλοντική και κοινωνική του ευαισθησία αποδεικνύει ο Όμιλος Νίκου Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, καθώς το ξενοδοχείο Grecotel Creta Palace πραγματοποίησε καθαρισμό της παραλίας μπροστά από τις εγκαταστάσεις του την Τετάρτη 7 Ιουνίου. Το Grecotel Creta Palace επέλεξε την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών για να υλοποιήσει την πρωτοβουλία αυτή συμμετέχοντας ενεργά στο πρόγραμμα Clean Up the Med. Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των ομάδων παραλίας και ψυχαγωγίας, των παιδιών του παιδότοπου Grecoland, τμηματαρχών, αλλά και φιλοξενούμενων, ευαισθητοποιημένων σε περιβαλλοντικά ζητήματα που θέλησαν με αυτό τον τρόπο. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου διένειμαν γάντια, λαβίδες, μάσκες, νερά και σακούλες συγκομιδής για τη συλλογή και διαλογή των σκουπιδιών και ανακυκλώσιμων υλικών. Στη δράση συμμετείχε το αμαξάκι Μάικ, που με διαδραστικό, βιωματικό και διασκεδαστικό τρόπο βοηθά τα παιδιά που το ακολουθούν να εξοικειωθούν με τον καθαρισμό, τοποθετώντας μέσα στον μηχανικό τους φίλο τα απορρίμματα με ειδικές λαβίδες.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024