Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Celestyal Cruises αποχαιρετά μουσικά τη φετινή χρονιά με Θανάση Πολυκανδριώτη και Γιάννη Σαββιδάκη

Η Celestyal Cruises αποχαιρετά μουσικά τη φετινή χρονιά με Θανάση Πολυκανδριώτη και Γιάννη Σαββιδάκη

H Celestyal Cruises προσφέρει και φέτος στους επιβάτες της βραδιές ελληνικής ψυχαγωγίας εν πλω, φιλοξενώντας τους μουσικούς καλλιτέχνες Θανάση Πολυκανδριώτη και Γιάννη Σαββιδάκη στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, για τις δύο […]

H Celestyal Cruises προσφέρει και φέτος στους επιβάτες της βραδιές ελληνικής ψυχαγωγίας εν πλω, φιλοξενώντας τους μουσικούς καλλιτέχνες Θανάση Πολυκανδριώτη και Γιάννη Σαββιδάκη στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, για τις δύο τελευταίες κρουαζιέρες του 2018. Πιο συγκεκριμένα, στις 2 και στις 9 Νοεμβρίου αντίστοιχα, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα “ταξιδέψουν” με τις μελωδίες τους τους επιβάτες στην 3ήμερη κρουαζιέρα “Εικόνες του Αιγαίου”, με προορισμούς τη Μύκονο, την Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι), την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη. Στις 2 Νοεμβρίου, οι επιβάτες που θα ταξιδέψουν με την 3ήμερη κρουαζιέρα “Εικόνες του Αιγαίου”, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον διεθνούς φήμης Έλληνα μουσικοσυνθέτη και σολίστ του μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη. Ο βραβευμένος μουσικός θα πραγματοποιήσει μια ξεχωριστή συναυλία στo κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia. Τέλος, η Celestyal Cruises θα υποδεχθεί στην τελευταία κρουαζιέρα της χρονιάς, στις 9 Νοεμβρίου, τον γνωστό και πολυτάλαντο τραγουδιστή, μουσικοσυνθέτη και ηθοποιό, Γιάννη Σαββιδάκη, διοργανώνοντας ένα μοναδικό 90’s party.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024