Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Cyprus Airways στηρίζει τις συνομιλίες της Γενεύης με προεδρική πτήση

Η Cyprus Airways στηρίζει τις συνομιλίες της Γενεύης με προεδρική πτήση

Χθες το πρωί, αντιπροσωπεία 65 πολιτικών και δημοσιογράφων συνόδευσε τον πρόεδρο κ. Αναστασιάδη με αεροπλάνο της Cyprus Airways στη Γενεύη και η εταιρεία θα πραγματοποιήσει την πτήση της επιστροφής την […]

Χθες το πρωί, αντιπροσωπεία 65 πολιτικών και δημοσιογράφων συνόδευσε τον πρόεδρο κ. Αναστασιάδη με αεροπλάνο της Cyprus Airways στη Γενεύη και η εταιρεία θα πραγματοποιήσει την πτήση της επιστροφής την Πέμπτη μετά το πέρας των συνομιλιών. Η Cyprus Airways με την επωνυμία του εθνικού αερομεταφορέα, στηρίζει το συνέδριο 5 + 1 για την Κύπρο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Γενεύη υπό την αιγίδα του ΟΗΕ. Τον Πρόεδρο συνόδευσαν σε αυτό το ταξίδι ο υπουργός Εξωτερικών, ο γενικός εισαγγελέας, ο διαπραγματευτής για το Κυπριακό κ. Ανδρέας Μαυρογιάννης, οι ηγέτες όλων των κύριων πολιτικών κομμάτων στην Κύπρο, κ Κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κούσιος, και άλλα ανώτερα πρόσωπα. Ο COO των Κυπριακών Αερογραμμών, κ. Γιώργος Μαυρόκωστας δήλωσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι που η εταιρεία μας, με την επωνυμία του εθνικού αερομεταφορέα, μεταφέραμε την αντιπροσωπεία που συνοδεύει τον Πρόεδρο σε αυτές τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον μας. Ενώ αυτή είναι μια ιστορική πτήση, ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι το ξεκίνημα ενός ακόμη πιο ιστορικού ταξιδιού για την Κύπρο και τον λαό της”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024