Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ έκθεση ροζέ οίνων ‘Drink Pink’ στο Ζάππειο Μέγαρο

Η έκθεση ροζέ οίνων ‘Drink Pink’ στο Ζάππειο Μέγαρο

Οι ερυθρωποί οίνοι, δηλαδή τα ροζέ κρασιά είναι η Νο1 τάση διεθνώς στο χώρο του κρασιού. Τώρα, η κατανάλωσή τους γιγαντώνεται και στην Ελλάδα, βοηθούμενη από το γεγονός ότι η […]

Οι ερυθρωποί οίνοι, δηλαδή τα ροζέ κρασιά είναι η Νο1 τάση διεθνώς στο χώρο του κρασιού. Τώρα, η κατανάλωσή τους γιγαντώνεται και στην Ελλάδα, βοηθούμενη από το γεγονός ότι η γεύση τους ταιριάζει άριστα με την ελληνική κουζίνα. Η έκθεση Drink Pink παρουσιάζει στην Αθήνα 150 από τα καλύτερα ροζέκρασιά της αγοράς. Περίπου 150 ροζέ κρασιά από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα προσφέρονται προς γευστική δοκιμή την Κυριακή 29 Μαΐου στον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Drink Pink. Στόχος της εκδήλωσης στην οποία, σημειωτέον, οι επισκέπτες σερβίρονται μόνοι τους το κρασί χωρίς την παρουσία του οινοπαραγωγού, είναι να επιλέξουν οι φίλοι του κρασιού τα ροζέ κρασιά που θα καταναλώσουν φέτος το καλοκαίρι. Στην έκθεση οι επισκέπτες δοκιμάζουν όποιο κρασί τους ενδιαφέρει, ανατρέχοντας στον κατάλογό της για πληροφορίες που αφορούν το στυλ του κρασιού, τον τρόπο παραγωγής του, το πως αυτό συνδυάζεται με διάφορα εδέσματα κ.ά. Έμπειροι οινοχόοι είναι παρόντες για να προσφέρουν επιπλέον εξηγήσεις και για να μεριμνήσουν για τη σωστή παρουσία των κρασιών. Η είσοδος στην έκθεση Drink Pink 2022 έχει εισιτήριο και περιλαμβάνει αναλυτικό κατάλογο και ποτήρι γευσιγνωσίας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024