Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου στο Miraggio Thermal Spa Resort

Η γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου στο Miraggio Thermal Spa Resort

Τo νέο project του ξενοδοχείου Miraggio Thermal Spa Resort, Miraggio Brand Chef, σε συνεργασία με τη διάσημη Ελληνίδα σεφ Ντίνα Νικολάου αναμένεται να δώσει νέες γεύσεις στο καλοκαίρι. Το νέο […]

Τo νέο project του ξενοδοχείου Miraggio Thermal Spa Resort, Miraggio Brand Chef, σε συνεργασία με τη διάσημη Ελληνίδα σεφ Ντίνα Νικολάου αναμένεται να δώσει νέες γεύσεις στο καλοκαίρι. Το νέο εγχείρημα του Miraggio Thermal Spa Resort έχει ως κύριο στόχο τη προβολή και προώθηση της ελληνικής κουζίνας σε συνδυασμό πάντα με τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της υψηλής γαστρονομίας. Η ελληνική κουζίνα και οι γεύσεις της, οι οποίες είναι αναγνωρισμένες διεθνώς, θα προσδώσουν ένα διαφορετικό αέρα στα εστιατόρια και μπαρ του Miraggio. Το Miraggio Brand Chef θα περιλαμβάνει την αποκλειστική δημιουργία νέων μενού με ποικιλία γεύσεων, υγιεινές επιλογές, ιδιαίτερες γεύσεις και πιάτα, που μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης υπό τις υποδείξεις της γνωστής σεφ Ντίνα Νικολάου. Η ίδια θα αναλάβει την κατάλληλη εκπαίδευση και εποπτεία του προσωπικού, καθώς ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο νέο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής που θα προσφέρεται στο Myrthia Thermal Spa, το οποίο θα έχει ως βάση την ελληνική παραδοσιακή διατροφή. Τη νέα σεζόν οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν όλα τα μυστικά της υψηλής γαστρονομίας μέσα από μια σειρά μαθημάτων μαγειρικής, που θα αποτελούνται από βίντεο, παρουσιάσεις και ποικίλες διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας. Στα πλαίσια του Miraggio Brand Chef έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις διεθνούς φήμης αστέρων της μαγειρικής όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δημιουργίες τους.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024