Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Heloni Apartments θωρακίζει τον τομέα της υγείας

Η Heloni Apartments θωρακίζει τον τομέα της υγείας

Η Heloni Apartments στηρίζει το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας καθώς διαθέτει τα καταλύματα της, τα οποία βρίσκονται κυρίως στην Αθήνα αλλά και στο Ηράκλειο της Κρήτης, σε προνομιακές εκπτώσεις […]

Η Heloni Apartments στηρίζει το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας καθώς διαθέτει τα καταλύματα της, τα οποία βρίσκονται κυρίως στην Αθήνα αλλά και στο Ηράκλειο της Κρήτης, σε προνομιακές εκπτώσεις άνω της τάξεως του 50% προς τους ενδιαφερόμενους. Διαθέτει δύο καταλύματα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το Γενικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, το οποίο αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς και τα υπόλοιπα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας όπως το Κουκάκι, η Πλάκα, η Ακρόπολη, το Παγκράτι, ο Νέος Κόσμος, η Βικτώρια, το Μετς και ο Πειραιάς. Προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των φιλοξενούμενων αλλά και η αίσθηση της ιδιωτικότητας γι’αυτό φροντίζουν ώστε να νιώσετε κάθε διαμέρισμα σπίτι σας. Η ομάδα της Heloni επιθυμεί να προσφέρει διαμονή τόσο σε νοσηλευτές και γιατρούς όσο και σε οικογένειες ασθενών. Η Heloni Apartments είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία ενοικίασης κατοικιών που προσφέρει πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα διαμερίσματα τόσο γα βραχυχρόνια όσο και για μακροχρόνια μίσθωση.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024