Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ μουσική της FeelMusic στο Miraggio Thermal Spa Resort

Η μουσική της FeelMusic στο Miraggio Thermal Spa Resort

Το νέο, υπερσύγχρονο ξενοδοχείο Miraggio Thermal Spa Resort στη Χαλκιδική άνοιξε τις πύλες του έχοντας σε όλα τα τμήματα μουσικές επιλογές από την FeelMusic. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν τις υπηρεσίες και […]

Το νέο, υπερσύγχρονο ξενοδοχείο Miraggio Thermal Spa Resort στη Χαλκιδική άνοιξε τις πύλες του έχοντας σε όλα τα τμήματα μουσικές επιλογές από την FeelMusic. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν τις υπηρεσίες και τις ανέσεις του πεντάστερου ξενοδοχείου και του μοναδικού spa, έχοντας συντροφιά μελωδίες ανάλογα με την ατμόσφαιρα και το ύφος του κάθε χώρου. Elegance music στα εστιατόρια, μοντέρνα vibes στα bar, ταξιδιάρικες μελωδίες στις πισίνες και στην παραλία, απόλυτη χαλάρωση με lounge meditation στα spa rooms, παιδικά τραγούδια στο kids planet, είναι μερικές από τις επιλογές των ανθρώπων της FeelMusic που συνοδεύουν ιδανικά την κάθε δραστηριότητα των καλεσμένων του ξενοδοχείου. Η FeelMusic (ex dsv), στα 15 χρόνια της λειτουργίας της έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία εταιρεία μουσικής επιμέλειας ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων και αυτό το επιβεβαιώνουν άλωστε και οι μακροχρόνιες συνεργασίες με επιχειρήσεις και ξενοδοχεία όπως τα: Aquila Hotels, Sheraton Rodos, Sofitel, Rodos Palace, Novotel, Aldemar Hotels,  Maris Hotels, Saint Jonh Mykonos, AquaGrand Rhodes, Amathus Rhodes, Domotel Hotels, Hondos Center, More & More, Σαβοιδάκης, Max Stores, Φούρνοι Βενέτη, Kastelorizo, Leroy Merlin Κύπρου κ.ά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024