Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Novotel ετοιμάζεται για απογείωση με το LIGHTYEAR της Disney και της Pixar

Η Novotel ετοιμάζεται για απογείωση με το LIGHTYEAR της Disney και της Pixar

Η Novotel, σε συνεργασία με την Disney και την Pixar ανακοινώνει νέα καμπάνια για να γιορτάσει την κυκλοφορία του “LIGHTYEAR” στους κινηματογράφους, η οποία ξεκίνησε χθες, 16 Ιουνίου και θα […]

Η Novotel, σε συνεργασία με την Disney και την Pixar ανακοινώνει νέα καμπάνια για να γιορτάσει την κυκλοφορία του “LIGHTYEAR” στους κινηματογράφους, η οποία ξεκίνησε χθες, 16 Ιουνίου και θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι. Η Novotel επιφυλάσσει σε επισκέπτες, θαυμαστές και ακόλουθους ειδικές προσφορές, εκπλήξεις και διασκεδαστικές δραστηριότητες εμπνευσμένες από την ταινία σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της σε 50 συμμετέχουσες χώρες σε όλο τον κόσμο. Η συνεργασία της Novotel για διάφορες ταινίες με τη Disney και την Pixar έχει ήδη αποδειχθεί ιδιαιτέρως επιτυχημένη με το λανσάρισμα τριών ταινιών μέχρι στιγμής: ΦΥΓΑΜΕ, SOUL και ΛΟΥΚΑ. Η εμβέλεια της καμπάνιας “LIGHTYEAR” της Novotel θα επεκταθεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια διαμονή στο ξενοδοχείο Novotel του Λονδίνου για όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων, προσφέροντας δραστηριότητες που σχετίζονται με το διάστημα, όπως η συνομιλία με έναν πραγματικό αστροναύτη, το skydiving σε εσωτερικό χώρο και η κατασκευή πυραύλων. Οι συμμετέχοντες στον μεγάλο διαγωνισμό που θα ενεργοποιηθεί στη σελίδα της Disney στο Instagram θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επίσης και μια διαμονή στο Novotel της Αθήνας με μοναδικές εκπλήξεις να τους περιμένουν. Πέρα από την επίσημη καμπάνια, επιλεγμένοι προορισμοί Novotel θα προσκαλούν επίσης μέλη του ALL – Accor Live Limitless να εξαργυρώσουν τους Πόντους Ανταμοιβής τους σε μία οικογενειακή διαμονή με δραστηριότητες με θέμα το διάστημα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024