Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τον αθλητικό τουρισμό

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τον αθλητικό τουρισμό

Στον Όλυμπο οι αθλητές έτρεξαν στο Faethon Olympus Marathon και συγκλόνισαν με την υπερπροσπάθεία τους. Για 7η συνεχόμενη εκατοντάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο βρέθηκαν στον Κοκκινοπηλό […]

Στον Όλυμπο οι αθλητές έτρεξαν στο Faethon Olympus Marathon και συγκλόνισαν με την υπερπροσπάθεία τους. Για 7η συνεχόμενη εκατοντάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο βρέθηκαν στον Κοκκινοπηλό Ελάσσονας για να τρέξουν στο βουνό των Θεών του Ολύμπου και να δουν τη μοναδική ομορφιά του. Στους αγώνες παρευρέθηκε ο πρ. αντιπεριφερειάρχης, εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού κ. Θανάσης Παιδής ο οποίος έτρεξε και τερμάτισε στη διαδρομή των 14 χλμ. Μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Παιδής ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός στηρίζει από την πρώτη στιγμή, από τον πρώτο χρόνο, αυτό τον σημαντικό αγώνα που έχει γίνει πλέον διεθνής. Ξεκινήσαμε την πρώτη χρονιά με 100 περίπου συμμετοχές, για να έχουμε σήμερα 700 συμμέτοχες και μάλιστα, με την παρουσία σημαντικών αθλητών από το εξωτερικό. Είναι αθλητές που διαφημίζουν την περιοχή μας σε όλο τον κόσμο με την παρουσία τους στον Faethon Olympus Marathon και γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές της περιοχής μας στο εξωτερικό. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Faethon Olympus Marathon, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον αθλητικό τουρισμό, καθώς μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μοχλό ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών και είναι κάτι που το κάνουμε στην πράξη, αφού η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει συνδιοργανώσει εκατοντάδες αθλητικές εκδηλώσεις πανελλήνιου, αλλά και διεθνούς βεληνεκούς -γεγονός την κάνει πρωταθλήτρια στον αθλητικό τουρισμό”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024