Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για την Εμπορική Ναυτιλία, Ελπίδα Τσουρή, ο πολιτικός εκπρόσωπος του

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για την Εμπορική Ναυτιλία, Ελπίδα Τσουρή, ο πολιτικός εκπρόσωπος του

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για την Εμπορική Ναυτιλία, Ελπίδα Τσουρή, ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, Σπύρος Κουβέλης και, ο Παναγιώτης Ρήγας, βουλευτής Κυκλάδων, μετά […]

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για την Εμπορική Ναυτιλία, Ελπίδα Τσουρή, ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, Σπύρος Κουβέλης και, ο Παναγιώτης Ρήγας, βουλευτής Κυκλάδων, μετά την πορεία διαμαρτυρίας προς το ΥΕΝΑΝΠ, που διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των κατοίκων της Σαντορίνης, έκαναν την ακόλουθη δήλωση: “Αποτελεί κοινή και, συνάμα, εξαιρετικά δυσάρεστη διαπίστωση ότι, 1,5 χρόνο μετά από το τραγικό ναυάγιο του Sea Diamond, καμία ουσιαστική πρόοδος δεν έχει υπάρξει, αναφορικά με την απάντληση τόνων τοξικών και ρυπογόνων ουσιών και την ανέλκυση του πλοίου. Ο κίνδυνος της περιβαλλοντικής καταστροφής των θαλάσσιων οικοσυστημάτων της Σαντορίνης και του Αιγαίου είναι υπαρκτός, όπως υπαρκτή είναι και η αναξιοπιστία, η αδιαφορία και η ανευθυνότητα, με την οποία αντιμετωπίζει το όλο πρόβλημα η κυβέρνηση. Ο αγώνας των κατοίκων της Σαντορίνης είναι δίκαιος και επιβεβλημένος. Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες, που κρίνονται αναγκαίες, προκειμένου η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει, επιτέλους, σε έργα, απαντώντας, άμεσα και με απόλυτη σαφήνεια, στο πώς και πότε θα προχωρήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Ο,τιδήποτε άλλο είναι παρελκυστικό και επιβαρύνει την ήδη βεβαρημένη θέση της”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024