Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Σουηδία άρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς σε 4 ευρωπαϊκές χώρες

Η Σουηδία άρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς σε 4 ευρωπαϊκές χώρες

Η κυβέρνηση της Σουηδίας άρει τις ταξιδιωτικές οδηγίες προς τους πολίτες της σχετικά με ταξίδια προς 4 ευρωπαϊκά κράτη. Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η απόφαση για την κατάργηση των περιορισμών […]

Η κυβέρνηση της Σουηδίας άρει τις ταξιδιωτικές οδηγίες προς τους πολίτες της σχετικά με ταξίδια προς 4 ευρωπαϊκά κράτη. Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η απόφαση για την κατάργηση των περιορισμών λήφθηκε εν μέσω ενδείξεων ότι τα κρούσματα του COVID-19 μειώνονται. Η Στοκχόλμη δήλωσε ότι θα σταματήσει να παρέχει οδηγίες για μη απαραίτητα ταξίδια στις γείτονες χώρες Νορβηγία και Δανία, καθώς και στην Ελβετία και την Τσεχική Δημοκρατία. Οι τρέχοντες ταξιδιωτικοί περιορισμοί για άλλες χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ηνωμένου Βασιλείου θα παραμείνουν μέχρι τις 12 Αυγούστου. Η Σουηδία αποφάσισε μην ακολουθήσει ένα σκληρό lockdown και κράτησε τα περισσότερα σχολεία και τις επιχειρήσεις ανοιχτά καθ’όλη τη διάρκεια της επιδημίας του κορονοϊού, μια στρατηγική που την ξεχώρισε από το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024