Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΚοινωνική υπευθυνότητα: Οι δεσμεύσεις και οι δράσεις των εταιρειών Air France και KLM

Κοινωνική υπευθυνότητα: Οι δεσμεύσεις και οι δράσεις των εταιρειών Air France και KLM

Οι αεροπορικές εταιρείες Air France και KLM προσπαθούν να προσθέσουν οικονομική και κοινωνική αξία στις περιοχές όπου δραστηριοποιούνται, γύρω από τους κόμβους και τους προορισμούς τους. Δημιουργούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες […]

Οι αεροπορικές εταιρείες Air France και KLM προσπαθούν να προσθέσουν οικονομική και κοινωνική αξία στις περιοχές όπου δραστηριοποιούνται, γύρω από τους κόμβους και τους προορισμούς τους. Δημιουργούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και υποστηρίζουν έργα που συνεισφέρουν στις μελλοντικές γενιές και τις τοπικές κοινωνίες. Τα τελευταία χρόνια έχουν προχωρήσει σε μια σειρά δράσεων όπως για παράδειγμα την υποστήριξη δεντροφύτευσης μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές της περασμένης χρονιάς, τηντοποθέτηση κάδων για την συγκέντρωση  πλαστικών σε μαρίνες κ.λπ. Φέτος, και για να τιμήσουν την Γιορτή της Μητέρας, προχώρησαν σε δωρεά στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα και οι φιλοξενούμενοι του ιδρύματος δημιούργησαν μια σειρά από κάρτες, οι οποίες διανεμήθηκαν σε όλους τους επιβάτες των πτήσεων Air France και KLM την ημέρα αυτή. Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα είναι Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας νέων από 14 ετών και άνω, με νοητική υστέρηση που εδρεύει στο Μαρούσι. Ιδρύθηκε το 1939 από την οικογένεια του Βασίλειου Σικιαρίδη. Σκοπός του Ιδρύματος είναι η ανάπτυξη και η παροχή προγραμμάτων και δραστηριοτήτων που αποβλέπουν στην προαγωγή, τη βελτίωση και τη διαχείριση των ιδιαιτεροτήτων των οφελουμένων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024