Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΚορυφώνεται το ενδιαφέρον για το Sailing Marathon

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για το Sailing Marathon

Η αναβολή της διοργάνωσης του Sailing Marathon εξαιτίας των καιρικών φαινομένων αποτέλεσε αιτία για να παραταθεί το χρονικό περιθώριο για τις δηλώσεις συμμετοχών με αποτέλεσμα οι, ήδη, δεκάδες συμμετοχές να […]

Η αναβολή της διοργάνωσης του Sailing Marathon εξαιτίας των καιρικών φαινομένων αποτέλεσε αιτία για να παραταθεί το χρονικό περιθώριο για τις δηλώσεις συμμετοχών με αποτέλεσμα οι, ήδη, δεκάδες συμμετοχές να αυξηθούν. Στη μεγάλη γιορτή της ελληνικής ιστιοπλοΐας, που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και θα διεξαχθεί στις 3 Νοεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή του Μικρολίμανου, ανάμεσα στις υπόλοιπες συμμετοχές ομίλων προστέθηκε και αυτή του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης από τη Θεσσαλονίκη. Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης θα πάρουν μέρος σε μία διοργάνωση που έχει ως στόχους την προβολή του αθλήματος αλλά και την εκπαίδευση της νέας γενιάς μέσα από προπονητικά camp. Την επόμενη ημέρα της διοργάνωσης (4/11), θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από διακεκριμένους ανθρώπους του χώρου. Η “χάλκινη” Ολυμπιονίκης του Πεκίνου Σοφία Παπαδοπούλου έχει προγραμματίσει ομιλία με τίτλο “Μυστικά απόδοσης και επικοινωνίας στα διθέσια σκάφη”, ο κορυφαίος εν ενεργεία αθλητής των Finn με σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις, ο Γιάννης Μιτάκης θα μιλήσει για “Τα μυστικά του πρύμα” και ο προπονητής Νίκος Παπαγεωργίου για τις “Εφαρμογές Match Race στο Fleet Race”. Στον “Ιστιοπλοϊκό Μαραθώνιο” αυτή τη φορά θα υπάρχει και έπαθλο Line Honours. H διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού Νεολαίας Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.), ενώ, παράλληλα με το αθλητικό πρόγραμμα, θα υπάρξουν δράσεις και εκδηλώσεις προς όφελος ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024