Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsLa Premiere Designer Suites της Air France: Νέες προσφορές Σαββατοκύριακου

La Premiere Designer Suites της Air France: Νέες προσφορές Σαββατοκύριακου

Η Air France προσφέρει τώρα νέους ναύλους Σαββατοκύριακου (Weekend) για τους επιβάτες της La Premiere. Η προσφορά αυτή ισχύει για μέγιστο χρονικό διάστημα τεσσάρων νυκτών που καλύπτουν Σαββατοκύριακο, με αναχώρηση […]

Η Air France προσφέρει τώρα νέους ναύλους Σαββατοκύριακου (Weekend) για τους επιβάτες της La Premiere. Η προσφορά αυτή ισχύει για μέγιστο χρονικό διάστημα τεσσάρων νυκτών που καλύπτουν Σαββατοκύριακο, με αναχώρηση από τη Γαλλία και την Ευρώπη Πέμπτη ή Παρασκευή και επιστροφή Δευτέρα ή Τρίτη. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, οι πελάτες της Air France μπορούν να επωφεληθούν από τους “Weekend” ναύλους, ακόμη και την τελευταία στιγμή. Οι τιμές Σαββατοκύριακου στην καμπίνα La Premiere από τη Γαλλία και την Ευρώπη περιλαμβάνουν τα δρομολόγια μέσω Παρισιού (Charles de Gaulle) προς Βηρυτό, Ντουμπάι, Χονγκ Κονγκ, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη, Πεκίνο, Σαν Φρανσίσκο, Σαγκάη, Σιγκαπούρη, Τόκιο και Ουάσιγκτον.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024