Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsLive Digital Culinary Experiences Cooking Classes

Live Digital Culinary Experiences Cooking Classes

Προβολή της Ελλάδας μέσω ζωντανών ψηφιακών γαστρονομικών εμπειριών της πλατφόρμας Food.social, σε συνεργασία με το Acropolis Chef’s Club of Attica, παρουσιάζοντας συνταγές και προϊόντα από κάθε πλευράς της Ελλάδος. Το […]

Προβολή της Ελλάδας μέσω ζωντανών ψηφιακών γαστρονομικών εμπειριών της πλατφόρμας Food.social, σε συνεργασία με το Acropolis Chef’s Club of Attica, παρουσιάζοντας συνταγές και προϊόντα από κάθε πλευράς της Ελλάδος. Το όνομα της σειράς εμπνευσμένο από τη λέξη “εβίβα” που αν και στην οποία συχνά αποδίδονται λατινικές ρίζες, είναι κάθε άλλο παρά ελληνική. Οι αρχαίοι Έλληνες στα συμπόσιά τους συνήθιζαν να υψώνουν το ποτήρι και να ανταλλάσσουν ευχές για υγεία και ευδαιμονία. Η φράση που χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένα ήταν το βακχικό-διονυσιακό “Ευοί Ευάν” που ήταν αντίστοιχο του “υγίαινε” ή, γενικότερα, “χαίρε”. Τα “Εβίβα” Culinary Experiences Cooking Classes απευθύνονται σε λάτρεις του φαγητού και του πολιτισμού που επιδιώκουν να ανακαλύπτουν ελληνικές γεύσεις. Σκοπό έχουν να παρουσιάσουν στους επισκέπτες όλες τις αξίες και τα αγαθά του γαστρονομικού μας πολιτισμού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024