Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜε ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε το 5ο Messinia Pro-Am στην Costa Navarino

Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε το 5ο Messinia Pro-Am στην Costa Navarino

Tο ειδυλλιακό μεσσηνιακό τοπίο και το πρώτο παγκοσμίως International Olympic Academy Golf Course αποτέλεσαν πόλο έλξης στο 5ο Messinia Pro-Am, τη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη μέχρι σήμερα διοργάνωση του διεθνούς […]

Tο ειδυλλιακό μεσσηνιακό τοπίο και το πρώτο παγκοσμίως International Olympic Academy Golf Course αποτέλεσαν πόλο έλξης στο 5ο Messinia Pro-Am, τη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη μέχρι σήμερα διοργάνωση του διεθνούς τουρνουά.  Το φετινό Messinia Pro-Am πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε τρία γήπεδα, στο The Dunes Course, στο The Bay Course, καθώς και στο International Olympic Academy Golf Course – ένα από τα δύο γήπεδα που είναι σχεδιασμένα από τον δύο φορές πρωταθλητή Masters και θρύλο του Ryder Cup José María Olazábal- τα οποία θα λειτουργήσουν επίσημα τον Φεβρουάριο. Τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι περισσότεροι από 200 ερασιτέχνες που συμμετείχαν στο τουρνουά, απόλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα εντός κι εκτός των γηπέδων, στο πλαίσιο ενός πλούσιου προγράμματος δραστηριοτήτων που ανέδειξαν την ιστορία, την κληρονομιά και τον πολιτισμό της Ελλάδας. Στη φετινή διοργάνωση του Messinia Pro-Am συμμετείχε ο αριθμός ρεκόρ των 75 ομάδων. Το Messinia Pro-Am διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Confederation of Professional Golf (CPG) υπό την αιγίδα της PGA Ελλάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, με συμμετέχοντες από 20 χώρες.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024