Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜε τη βοήθεια ενός ηλεκτρονικού οδηγού οι επισκέπτες του `Aμστερνταμ μπορούν να “εξερευνήσουν” την πόλη,

Με τη βοήθεια ενός ηλεκτρονικού οδηγού οι επισκέπτες του `Aμστερνταμ μπορούν να “εξερευνήσουν” την πόλη,

Με τη βοήθεια ενός ηλεκτρονικού οδηγού οι επισκέπτες του `Aμστερνταμ μπορούν να “εξερευνήσουν” την πόλη, αξιοποιώντας τη δορυφορική τεχνολογία GPS. Με το σύστημα αυτό ο επισκέπτης δίνει τις απαιτούμενες πληροφορίες […]

Με τη βοήθεια ενός ηλεκτρονικού οδηγού οι επισκέπτες του `Aμστερνταμ μπορούν να “εξερευνήσουν” την πόλη, αξιοποιώντας τη δορυφορική τεχνολογία GPS. Με το σύστημα αυτό ο επισκέπτης δίνει τις απαιτούμενες πληροφορίες στο χρήστη για το που ακριβώς βρίσκεται κάθε στιγμή και για το τι αξίζει να επισκεφτεί στην ευρύτερη περιοχή. Ο χρήστης του φορητού ηλεκτρονικού οδηγού της πόλης, μπορεί με ένα κουμπί να επιλέξει ένα από τα προγράμματα που υπάρχουν στη μνήμη της συσκευής και αποτελούν προτάσεις για συγκεκριμένες διαδρομές στην πόλη. Ο επισκέπτης μπορεί να ενοικιάσει τη συσκευή από τα ξενοδοχεία έναντι 16 ευρώ την ημέρα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024