Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsMINDHAUS: Νέα εταιρεία στον τομέα του τουριστικού marketing από την V+O

MINDHAUS: Νέα εταιρεία στον τομέα του τουριστικού marketing από την V+O

Η V+O ανακοινώνει την είσοδό της στον τομέα του τουριστικού marketing μέσω της ίδρυσης, σε συνεργασία με τον κ. Ιωσήφ Πάρσαλη, της MINDHAUS, μίας νέας εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται στους […]

Η V+O ανακοινώνει την είσοδό της στον τομέα του τουριστικού marketing μέσω της ίδρυσης, σε συνεργασία με τον κ. Ιωσήφ Πάρσαλη, της MINDHAUS, μίας νέας εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της στρατηγικής marketing, επικοινωνίας και branding για επιχειρήσεις και φορείς του ευρύτερου τουριστικού τομέα. Ο Ιωσήφ Πάρσαλης ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη στον τομέα της επικοινωνίας του τουρισμού στη χώρα μας αναλαμβάνει επικεφαλής της νέας εταιρείας. Έχοντας ήδη εκτεταμένη, πολυετή εμπειρία στην επικοινωνία του τουρισμού και όλων των υπηρεσιών του τομέα – αεροπορικός, αεροδρομιακός, φιλοξενία, επικοινωνία τουριστικών προορισμών – και με δεδομένο ότι ο τουρισμός είναι ο πλέον αναπτυσσόμενος τομέας της χώρας μας, η V+O προχωρά στη δημιουργία της MINDHAUS. Η MINDHAUS έρχεται να καλύψει το κενό της ουσιαστικής και σε βάθος στρατηγικής στην τουριστική επικοινωνία. Φιλοδοξεί να γίνει ο στρατηγικός σύμβουλος και συνεργάτης εταιρειών του ευρύτερου τουριστικού τομέα, παρέχοντας υπηρεσίες σε όλα τα στάδια της επικοινωνίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό: από την έρευνα και ανάλυση των αναγκών και το planning, μέχρι τον στρατηγικό σχεδιασμό του marketing, της digital επικοινωνίας και την ολοκληρωμένη υλοποίηση και αξιολόγηση των ενεργειών marketing και επικοινωνίας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024