Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Μηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε στις 10 Δεκεμβρίου 2019 τη μηνιαία ολομέλειά του στο ξενοδοχείο Ibis Hotel στο Ηράκλειο. Αρχικά, ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη […]

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε στις 10 Δεκεμβρίου 2019 τη μηνιαία ολομέλειά του στο ξενοδοχείο Ibis Hotel στο Ηράκλειο. Αρχικά, ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους. Στην ολομέλεια ο Gian Andrea Garancini, Area Manager Mediterranean της ιταλο-ελβετικής εταιρείας La Brigata di Goa, παρουσίασε το roject της “Show cooking pasta & Show cooking pizza” που, μεταξύ άλλων, παρέχει ειδικευμένους σεφ και μαγείρους στην ιταλική κουζίνα αλλά και υπηρεσίες συμβουλευτικής μαγειρικής. Έπειτα ο κ. Γιώργος Γιαννιός παρουσίασε την εταιρεία Reload για on line hotel Sales και ο κ. Μάνος Καρασούλης την εταιρεία Pana Gym, υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχουν οι υπηρεσίες του σύγχρονου fitness για τις ξενοδοχειακές μονάδες. Στη συνέχεια ακολούθησε της έρευνας που διεκπεραιώθηκε από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Γεώργιο Τριανταφύλλου και τη φοιτητική ομάδα του, με θέμα “Το Ηράκλειο ως τουριστικός προορισμός – προτάσεις βελτίωσης”. Μέσα από αυτήν, βγήκαν συμπεράσματα για τις ανάγκες της πόλης από μαρτυρίες φορέων, αλλά και επισκεπτών που έδειξαν τι πρέπει γίνει ή να βελτιωθεί για την καλύτερη εικόνα και προβολή της. Ακόμα ο κ. Γιώργος Πελεκανάκης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων, παρουσίασε εικόνες από ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών και τις εντυπώσεις από την εκπαιδευτική εκδρομή που διοργάνωσε ο σύλλογος στην Κύπρο. Τέλος, εκτυλίχθηκε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024