Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings‘ΝΑΙ’ στο Δημοψήφισμα από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων

‘ΝΑΙ’ στο Δημοψήφισμα από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων, έχοντας υπόψιν της όλες τις πρόσφατες και τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις αποφάσισε μέσω του του Δ.Σ. της ομόφωνα να στηρίξει το ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα. […]

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων, έχοντας υπόψιν της όλες τις πρόσφατες και τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις αποφάσισε μέσω του του Δ.Σ. της ομόφωνα να στηρίξει το ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα. “Θεωρούμε ότι η φυσική θέση της Ελλάδας είναι η Ευρώπη και η ανάπτυξή της είναι συνυφασμένη με την Ευρώπη και την Ευρωζώνη. Δεδομένου ότι χθες υπήρξε το ψήφισμα της Επιτροπής ‘Ναι στην Ελλάδα Ναι στο Ευρώ’, πιστεύουμε ότι μας καλύπτει απόλυτα και φυσικά το στηρίζουμε”. Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ηρακλείου αναφέρει: “Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και έντονη αγωνία για το μέλλον της χώρας μας δηλώνουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρώπη και στο ευρώ. Οι δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών έχουν ως αποτέλεσμα να πλήττεται ανελέητα ο τουρισμός, ο μόνος παραγωγικός τομέας που έχει απομείνει στην χώρα ,καθώς οι ακυρώσεις έχουν αυξηθεί δραματικά η δε ροή νέων κρατήσεων για το υπόλοιπο της σεζόν έχει σχεδόν μηδενιστεί. Τα ξενοδοχεία όλης της χώρας αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα τροφοδοσίας με συνέπεια σε λίγες ημέρες να είναι αδύνατη ή υποτυπώδης η σίτιση των πελατών μας. Με την υπάρχουσα κατάσταση το κλείσιμο των ξενοδοχειακών μονάδων είναι πλέον ορατό με τα γνωστά αποτελέσματα της δραστικής αύξησης της ανεργίας και της μείωσης των κρατικών εσόδων. Η χώρα μας ήδη βρίσκεται σε διεθνή απομόνωση από όλους τους παραδοσιακούς φίλους και συμμάχους μας και η μόνη στήριξη που έχουμε σήμερα είναι από τη Βενεζουέλα! Θεωρούμε λοιπόν ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ την Κυριακή η ψήφος μας να είναι ‘ΝΑΙ’ στην Ευρώπη, ‘ΝΑΙ’ στο ευρώ, ΝΑΙ στην ομαλότητα”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024