Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΝέο promo video του LTO σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Νέο promo video του LTO σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Πρεμιέρα για το νέο προωθητικό video του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Για την υλοποίηση του video εργάστηκε μια ομάδα αποτελούμενη […]

Πρεμιέρα για το νέο προωθητικό video του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Για την υλοποίηση του video εργάστηκε μια ομάδα αποτελούμενη αποκλειστικά από τοπικούς συντελεστές. Την παραγωγή του video ανέλαβε η εταιρεία Citynight με λήψη επίγειων και εναέριων πλάνων, σκηνοθεσία και μοντάζ, με επιμέλεια του Τμήματος Marketing του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου. Πρωταγωνίστρια η  Λουτρακιώτισσα Μαρία Λεπίδα, Miss Hellas & Miss World Greece του 2018 και μοντέλο με πανελλαδική αναγνωρισιμότητα. Το βίντεο έχει γυριστεί σε ποιότητα 4K. Η μίνι έκδοση του βίντεο προβάλλει μέσα σε 1 μόλις λεπτό μερικά από τα ωραιότερα σημεία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων από άκρη σε άκρη. Η υποδοχή του βίντεο από το κοινό είναι θερμή καθώς μέσα μόνο σε 1 ημέρα προβολής συγκέντρωσε:

  • Σχεδόν 12.000 προβολές στο Instagram post
  • Σχεδόν 10.000 προβολές σε Instagram stories
  • Πάνω από 7.000 προβολές στο Facebook

Έχει ήδη ξεκινήσει διαφημιστική καμπάνια προβολών σε Facebook & Instagram και θα ακολουθήσει και καμπάνια μέσω You Tube. Το βίντεο είναι μέρος της μεγάλης καμπάνιας του 2020, “More than an Island”, με posts, stories, videos σε όλα τα social media.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024