Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΝέο στέλεχος στην ομάδα της Travelplanet24

Νέο στέλεχος στην ομάδα της Travelplanet24

Tη νέα θέση του Finance and Reporting Manager της Travelplanet24 ανέλαβε το Νοέμβριο του 2013, ο κ. Γιώργος Λιούμπης με σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής […]

Tη νέα θέση του Finance and Reporting Manager της Travelplanet24 ανέλαβε το Νοέμβριο του 2013, ο κ. Γιώργος Λιούμπης με σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, κάτοχος Master of Science (M.Sc.) International Business and Finance από το University of Reading και σημαντική εμπειρία στον οικονομικό και τραπεζικό κλάδο. Σύμφωνα με τον CEO της Travelplanet24, Philipp Brinkmann “ο ερχομός του Γιώργου Λιούμπη ως Finance and Reporting Manager είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλει ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας καθώς και στην ενίσχυση της εταιρικής παρουσίας της Travelplanet24 σε Ελλάδα και εξωτερικό”. Στα πλαίσια της νέας του θέσης ως Finance and Reporting Manager στην Travelplanet24 και με direct reporting line στον CFO, περιλαμβάνονται η επίβλεψη του συνόλου των εργασιών της οικονομικής διεύθυνσης, με την επιπλέον ευθύνη για την επιτυχή ολοκλήρωση της εγκατάστασης SAP FI και CO/PA. Ο κ. Λιούμπης διαθέτει πολυετή εμπειρία στον οικονομικό κλάδο καθώς έχει εργασθεί σε οικονομικές διευθύνσεις εγχώριων και διεθνών οργανισμών, με επιπλέον προϋπηρεσία στον τραπεζικό κλάδο σε επίπεδο Corporate and Investment Banking. Πιο συγκεκριμένα έχει εργαστεί για χρονικό διάστημα πέραν των πέντε ετών στην Bosch Siemens Home Appliances ως Financial Controller στην Αθήνα, όπως και στα  Headquarters της εταιρίας στο Μόναχο. Επιπλέον εργάστηκε για τρία έτη στο Corporate and Investment Banking της Piraeus Bank ενώ στη συνέχεια ανέλαβε τη θέση του MIS Reporting and Controlling Supervisor στην Olympic Air (100% θυγατρική της Aegean Airlines), από την οποία και αποχώρησε προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα της Travelplanet24. Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε διαχείριση ομάδας και επιπλέον overview στο σύνολο των εργασιών ενός τμήματος Finance (MIS, Controlling, Cash flow & Treasury, Statutory and Management Reporting). Κατά το παρελθόν έχει διαχειριστεί έργο εγκατάστασης SAP, με ιδιαίτερη αναφορά στα modules FI, CO/PA και BPC, με αναγνώριση από την SAP AG.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

03/02/2023
02/02/2023
01/02/2023
31/01/2023
30/01/2023