Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΝέο website για τα Traditional Cottages από την Eyewide

Νέο website για τα Traditional Cottages από την Eyewide

Η Eyewide Digital Marketing Agency ανέλαβε το σχεδιασμό του νέου website Traditional Cottages, που παρουσιάζει τα παραδοσιακά ξενοδοχεία Nakou Village και Koutsounari Traditional Cottages στην Ιεράπετρα Κρήτης. Το Traditional Cottages […]

Η Eyewide Digital Marketing Agency ανέλαβε το σχεδιασμό του νέου website Traditional Cottages, που παρουσιάζει τα παραδοσιακά ξενοδοχεία Nakou Village και Koutsounari Traditional Cottages στην Ιεράπετρα Κρήτης. Το Traditional Cottages λειτουργεί σε desktop και κινητές συσκευές και μέσα από την ιδιαίτερη αισθητική του μεταφέρει στο χρήστη το concept των οικισμών και τη φιλοσοφία των ιδιοκτητών. Η ομάδα της Eyewide εργάστηκε με στόχο την εύκολη πλοήγηση του χρήστη. Μέσα από τα responsive websites, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις των θερέτρων, να ενημερωθεί για τον προορισμό, να μάθει για την ιστορία των οικισμών, καθώς και να οργανώσει τις διακοπές του. Εκτός από τη σχεδίαση του Traditional Cottages, η Eyewide ανέλαβε τη διάρθρωση της δομής των ιστοδελίδων, καθώς και τη συγγραφή – μετάφραση των κειμένων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024