Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ Δήμος Σαμοθράκης προσφέρει έκπτωση στους κατασκηνωτές του νησιού

Ο Δήμος Σαμοθράκης προσφέρει έκπτωση στους κατασκηνωτές του νησιού

Η Δημοτική Αρχή της Σαμοθράκης θέλοντας να ενημερώσει έγκαιρα τους τους φίλους επισκέπτες του νησιού κάνει γνωστό ότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία απαγορεύεται σε όλο το νησί η ελεύθερη […]

Η Δημοτική Αρχή της Σαμοθράκης θέλοντας να ενημερώσει έγκαιρα τους τους φίλους επισκέπτες του νησιού κάνει γνωστό ότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία απαγορεύεται σε όλο το νησί η ελεύθερη κατασκήνωση. Η ελεύθερη κατασκήνωση λόγω της ορεινής και πυκνόφυτης φύσης του νησιού ενέχει πολλαπλούς κινδύνους τόσο για τους κατασκηνωτές όσο και για τους μόνιμους κατοίκους, ενώ δημιουργεί εστίες ρύπανσης ιδιαίτερα σε δύσβατα σημεία και στα ρέματα. Ο Δήμος Σαμοθράκης, ανταποκρινόμενος στο καθολικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας θεωρεί υποχρέωσή του να υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο μέσο το νησί τους κατοίκους, αλλά και τους ίδιους τους κατασκηνωτές. Παράλληλα, ενηωμερώνει ότι λειτουργούν κατασκηνωτικοί χώροι στην περιοχή των Θερμών που παρέχουν τις βασικές υποδομές με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, μειωμένο κατά 50% σε σχέση με την περασμένη περίοδο. Ζητά από τους φίλους επισκέπτες να σεβαστούν και να βοηθήσουν την τοπική κοινωνία στην προσπάθειή της να συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, αλλά και την προστασία του νησιού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022