Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ ΕΟΤ στηρίζει τον κορυφαίο Έλληνα οδηγό αγώνων Ανδρέα Λασκαράτο

Ο ΕΟΤ στηρίζει τον κορυφαίο Έλληνα οδηγό αγώνων Ανδρέα Λασκαράτο

Με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ο διεθνούς φήμης οδηγός Ανδρέας Λασκαράτος έγινε ο πρώτος Έλληνας που εκπροσώπησε την χώρα σε ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα, τον […]

Με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ο διεθνούς φήμης οδηγός Ανδρέας Λασκαράτος έγινε ο πρώτος Έλληνας που εκπροσώπησε την χώρα σε ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα, τον 24ωρο Αγώνα Αντοχής Le Mans. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε και φέτος στο θρυλικό Circuit de la Sarthe, στην ομώνυμη γαλλική πόλη χωρίς κοινό, λόγω των μέτρων ασφαλείας για τον COVID-19. Μετά από 24 ώρες συνεχόμενης οδήγησης και πολλές εναλλαγές οδηγών, η ομάδα του Ανδρέα Λασκαράτου τερμάτισε στην 16η θέση, μεταξύ των 62 ομάδων και των 180 οδηγών, που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση και αποτελούν την αφρόκρεμα των οδηγών ταχύτητας στην κατηγορία τους. O ΕΟΤ συνεχίζει να στηρίζει τη συμμετοχή του Έλληνα οδηγού σε αγώνες παγκόσμιου ενδιαφέροντος, διακρίνοντας και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες προβολής του ελληνικού τουρισμού σε εκατοντάδες εκατομμύρια λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Le Mans μεταδίδεται ζωντανά σε περισσότερα από 80 τηλεοπτικά κανάλια, ενώ δίνουν το “παρών” 996 Μέσα Ενημέρωσης. Οι συνολικές θεάσεις του παγκόσμιου αθλητικού γεγονότος αγγίζουν τα 900 εκατομμύρια, ενώ σε πολλά εκατομμύρια υπολογίζονται οι αλληλεπιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024