Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ καθηγητής Περικλής Λύτρας ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή προέδρου του ΤΕΙ Αθήνας

Ο καθηγητής Περικλής Λύτρας ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή προέδρου του ΤΕΙ Αθήνας

Ένας άνθρωπος από το χώρο του τουρισμού, ο καθηγητής κ. Περικλής Λύτρας, ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή προέδρου του μεγαλύτερου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της χώρας, του ΤΕΙ Αθήνας. Με βασικές του αρμοδιότητες […]

Ένας άνθρωπος από το χώρο του τουρισμού, ο καθηγητής κ. Περικλής Λύτρας, ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή προέδρου του μεγαλύτερου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της χώρας, του ΤΕΙ Αθήνας. Με βασικές του αρμοδιότητες το νευραλγικό τομέα των Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων του Ιδρύματος, καθώς και τα συνέδρια, τα σεμινάρια, τη Δια Βίου Μάθηση και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, ο νέος αντιπρόεδρος φιλοδοξεί να φανεί αντάξιος των εκπαιδευτικών απαιτήσεων της εποχής, όπως αυτές ορίζονται από το Νόμο 4009/2011. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο νόμο, τα Α.Ε.Ι. πέραν της κλασικής τους αποστολής για παραγωγή και μετάδοση της γνώσης, οφείλουν να λειτουργούν με εξωστρέφεια ώστε να συμβάλουν στη διαμόρφωση υπεύθυνων πολιτών, ικανών να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις όλων των πεδίων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων με επιστημονική, επαγγελματική και πολιτιστική επάρκεια και υπευθυνότητα. Ο κ .Λύτρας έχει εμπειρία ετών τόσο στον τομέα της Εκπαίδευσης σε διδακτικό και διοικητικό επίπεδο (τακτικός καθηγητής από το 1989, προϊστάμενος του Τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Διευθυντής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθήνας), όσο και των Δημοσίων Σχέσεων (σύμβουλος σε Εκδοτικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις, Αθλητικούς οργανισμούς κ.λπ.). Η πολύχρονη ενασχόλησή του με τις αρμοδιότητες που του ανατέθηκαν, προϋποθέτουν νέες ενέργειες που αφορούν τον τουριστικό κλάδο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024