Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ όμιλος COCO-MAT μέγας χορηγός στην 1η προσομοίωση 5στερου ξενοδοχείου για το κολλέγιο BCA

Ο όμιλος COCO-MAT μέγας χορηγός στην 1η προσομοίωση 5στερου ξενοδοχείου για το κολλέγιο BCA

Με όραμα να συμβάλει σε ένα ευοίωνο μέλλον για τον ελληνικό τουρισμό, η COCO-MAT και η θυγατρική της, Zealots of Nature, υποστηρίζουν το σημαντικό εγχείρημα των σπουδαστών του BCA. Σε ένα […]

Με όραμα να συμβάλει σε ένα ευοίωνο μέλλον για τον ελληνικό τουρισμό, η COCO-MAT και η θυγατρική της, Zealots of Nature, υποστηρίζουν το σημαντικό εγχείρημα των σπουδαστών του BCA. Σε ένα εμβληματικό αρχιτεκτόνημα της Αθήνας, στο βιοκλιματικό μπλε κτίριο των 4.400 τ.μ. του Αλέξανδρου Τομπάζη στη Λ. Αλεξάνδρας, ο όμιλος COCO-MAT καθώς και η θυγατρική εταιρεία παραγωγής ξενοδοχειακών καλλυντικών Zealots of Nature, συμμετείχαν ως μεγάλοι χορηγοί στην αποπεράτωση ενός σπουδαίου έργου προσομοίωσης, του 5άστερου ξενοδοχείου για το κολλέγιο BCA. Πιο συγκεκριμένα, οι χώροι αναμονής, το εστιατόριο αλλά και το ξενοδοχειακό δωμάτιο, εξοπλίστηκαν με έπιπλα, λευκά είδη & προϊόντα ύπνου από την COCO-MAT, ενώ τα ξενοδοχειακά καλλυντικά έφεραν την υπογραφή της Zealots of Nature. Όραμα της δράσης είναι “Να καλωσορίσουμε το μέλλον”, όπως ανέφερε και στην ομιλία του ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του κολλεγίου BCA College.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024