Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος, εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ στην Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων

Ο περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος, εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ στην Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων

Εκπρόσωπος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος στην Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων (Ρ.Α.Λ.) ορίστηκε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ. Η Ρυθμιστική Αρχή […]

Εκπρόσωπος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος στην Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων (Ρ.Α.Λ.) ορίστηκε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ. Η Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων αποτελεί αυτοτελή δημόσια υπηρεσία με διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια και  τελεί υπό την εποπτεία του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, με έδρα τον Πειραιά. Απαρτίζεται από πρόσωπα αναγνωρισμένου κύρους που διακρίνονται για την επιστημονική τους κατάρτιση και την επαγγελματική τους ικανότητα στον τεχνικό, νομικό και οικονομικό τομέα, ιδίως σε θέματα ναυτιλίας, στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού, οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας λιμένων ή οικονομικής και πολιτικής λιμένων ή λιμενικής βιομηχανίας. Στο πρόσωπο του κ. Χατζημάρκου, η ΕΝΠΕ εκπροσωπείται στην Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων μέσω της Περιφέρειας που διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό λιμανιών στη χώρα, εκ των οποίων 2 είναι διεθνούς σημασίας, 4 εθνικής, 3 μείζονος και 106  τοπικής σημασίας. Αναπληρωτής του κ. Χατζημάρκου στην Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων, ορίστηκε ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θόδωρος Γαλιατσάτος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024