Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsOceanos Hotels Group Greece: “European Business Awards 2019 – National Winner Greece”

Oceanos Hotels Group Greece: “European Business Awards 2019 – National Winner Greece”

Η Oceanos Hotels Group Greece, ο ξενοδοχειακός όμιλος Hotel & Sales Management των κρητικών επιχειρηματιών Πέτρου και Θεοδώρου Σταματογιαννάκη, τιμήθηκε με το Ευρωπαικό Βραβείο “European Business Awards 2019 – National […]

Η Oceanos Hotels Group Greece, ο ξενοδοχειακός όμιλος Hotel & Sales Management των κρητικών επιχειρηματιών Πέτρου και Θεοδώρου Σταματογιαννάκη, τιμήθηκε με το Ευρωπαικό Βραβείο “European Business Awards 2019 – National Winner Greece” από τον οργανισμό RSM στην Αγγλία. Η εταιρεία επιλέχθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες εταιρείες στην Ευρώπη, για την αποτελεσματικότητά της, την αρτιότητα οργάνωσης και την ραγδαία ανάπτυξη του δικτύου της. Η Oceanos Hotels Group Greece διαθέτει ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο κρατήσεων ξενοδοχείων και βιλών σε όλη την Ελλάδα. Το χαρτοφυλάκιό της καλύπτει όλο το εύρος της τουριστικής αγοράς από budget family hotels μέχρι το high end clientele με boutique ξενοδοχεία και βίλες σε Κρήτη, Μύκονο, Σαντορίνη, Ζάκυνθο και Κέρκυρα. Η Oceanos Hotels Group Greece αναλαμβάνει τις πωλήσεις, κρατήσεις, σύναψη συμβολαίων και δικτύωση των ξενοδοχείων στην διεθνή τουριστική αγορά κάτω από ένα ποιοτικό και αναγνωρίσιμο brand με συμβάσεις franchise ή affiliation. Η Oceanos Hotels Group Greece αναλαμβάνει επίσης τη λειτουργία και τη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων (total management), θέτοντας τους στόχους και το business plan που θα συμφωνηθεί με τον κάθε ιδιοκτήτη ή επενδυτή, με βάση τις ανάγκες, αλλά και τις δυνατότητες της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024