Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟι Artion Galleries και η Myconian Villa Collection παρουσιάζουν ένα νέο art concept στη Μύκονο

Οι Artion Galleries και η Myconian Villa Collection παρουσιάζουν ένα νέο art concept στη Μύκονο

Σε συνεργασία με την Artion Galleries, το πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Myconian Villa Collection παρουσίασε ένα φρέσκο concept αφιερωμένο στη σύγχρονη τέχνη σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 19 Ιουλίου. […]

Σε συνεργασία με την Artion Galleries, το πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Myconian Villa Collection παρουσίασε ένα φρέσκο concept αφιερωμένο στη σύγχρονη τέχνη σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 19 Ιουλίου. Η βραδιά που φιλοξενήθηκε στον χώρο υποδοχής του Myconian Villa Collection εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους φιλότεχνους, ειδικούς και κριτικούς τέχνης με την παρουσίαση ενός νέου δημιουργικού concept που περιλαμβάνει έναν νέο χώρο αφιερωμένο στην τέχνη εντός του ξενοδοχείου, όπως και την τοποθέτηση έργων τέχνης επιλεγμένων από την Artion Galleries στους κοινόχρηστους χώρους. Ο κ. Κωνσταντίνος Μανωλάκης, President & CEO της Artion Galleries και ο κ. Αναστάσιος Ναούμ, εμπορικός διευθυντής του ομίλου Myconian Collection, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προωθήσουν την εγχώρια και ευρωπαϊκή καλλιτεχνική σκηνή, εγκαινιάζοντας μια νέα, πολλά υποσχόμενη ετήσια συνάντηση καλλιτεχνών με το κοινό. Η έκθεση αποτελεί μια νέα συνεργασία της Myconian Collection με την Artion Galleries και προσθέτει μία ακόμη καινούργια διάσταση στην ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας που παρέχει ο όμιλος, με το άνοιγμα της γκαλερί της Artion Galleries στο χώρο του ξενοδοχείου Villa Collection. Φιλοξενούμενοι και κοινό έχουν πλέον την ευκαιρία να ανακαλύψουν πρωτοποριακά έργα σύγχρονης τέχνης με την υπογραφή καλλιτεχνών από την Ελλάδα και την Ευρώπη, όλα προσεκτικά επιλεγμένα βάσει της καλλιτεχνικής τους αξίας και του μηνύματος τους. Στη διάθεση του κοινού βρίσκεται η Gallery Director κα Μικαέλλα Μιλικούρη και το προσωπικό της Artion Galleries για να απαντήσει σε απορίες, να συμβουλέψει και να προβεί σε πωλήσεις. Τα έργα μπορούν να παραδοθούν απευθείας στον χώρο του πελάτη, οπουδήποτε και να βρίσκεται σε όλον τον κόσμο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024