Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟι μικροί επιβάτες της Emirates γνώρισαν τους παίκτες του Ολυμπιακού

Οι μικροί επιβάτες της Emirates γνώρισαν τους παίκτες του Ολυμπιακού

Η Emirates διοργάνωσε έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό για οικογένειες. Οι νικητές απόλαυσαν μία ημέρα στο μοναδικό Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη, όπου περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, είδαν τους παίκτες να προπονούνται […]

Η Emirates διοργάνωσε έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό για οικογένειες. Οι νικητές απόλαυσαν μία ημέρα στο μοναδικό Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη, όπου περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, είδαν τους παίκτες να προπονούνται και συνομίλησαν μαζί τους. Αυτή η ξεχωριστή εμπειρία διοργανώθηκε στα πλαίσια της ισχύουσας χορηγίας της Emirates στην ομάδα από το 2008. Μέσω ραδιοφωνικού διαγωνισμού, 8 οικογένειες κέρδισαν το χρυσό εισιτήριο για να περάσουν μία ημέρα στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Οι τυχεροί νικητές παρακολούθησαν προπόνηση, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας και γνώρισαν τους “θρυλικούς” παίκτες. Η Emirates είναι επίσης γνωστή για τις ιδιαίτερες υπηρεσίες που προσφέρει στους μικρούς επιβάτες. Μία σειρά από λόγοι επιτρέπουν στους γονείς να μπουν σε “λειτουργία πτήσης” όταν ταξιδεύουν με την Emirates, όπως τα παιδικά γεύματα και οι τσάντες με δραστηριότητες που προσφέρονται εν πτήσει. Ακόμη, με τα επιτραπέζια και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που προσφέρονται εν πτήσει, καθώς και τα περισσότερα από 150 παιδικά κανάλια στο βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της αεροπορικής ice, το ταξίδι με την Emirates διασφαλίζει μία απαράμιλλη εμπειρία για τους γονείς αλλά και τα παιδιά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024