Τελευταία νέα
HomeBriefings“Οι Μύθοι της οδού Ιπποτών”

“Οι Μύθοι της οδού Ιπποτών”

Αυτό το καλοκαίρι, στις 19 Αυγούστου, στο νησί της Ρόδου, θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός. Πρόκειται για την πρώτη παρουσίαση του μουσικό-θεατρικού έργου “Οι Μύθοι της οδού Ιπποτών”, εμπνευσμένο […]

Αυτό το καλοκαίρι, στις 19 Αυγούστου, στο νησί της Ρόδου, θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός. Πρόκειται για την πρώτη παρουσίαση του μουσικό-θεατρικού έργου “Οι Μύθοι της οδού Ιπποτών”, εμπνευσμένο από τον ομώνυμο δρόμο, στο Παλάτι του Μεγάλου Μάγιστρου της Ρόδου (Καστέλο). Με φόντο το μεσαιωνικό σκηνικό της μαγευτικής Ρόδου μεταφερόμαστε μουσικά σε ένα φανταστικό χωροχρονικό πλαίσιο. Ιστορικοί συμβολισμοί παντρεύονται με υπερρεαλιστικά στοιχεία μέσα από τους στίχους και τα κείμενα της Ναταλίας Καποδίστρια, η οποία συμπράττει σκηνοθετικά και σκηνικά ως αφηγήτρια. Το έργο ερμηνεύει μουσικά, η διακεκριμένη τραγουδίστρια Μπέττυ Χαρλαύτη, γνωστή μεταξύ άλλων από την μακρόχρονη συνεργασία της με τον κορυφαίο Μίκη Θεοδωράκη. Συμμετέχει η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. υπό την διεύθυνση της Άντζελας Σπανού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

05/10/2022
04/10/2022
03/10/2022
30/09/2022
29/09/2022
28/09/2022