Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργών στο Makedonia Palace

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργών στο Makedonia Palace

Ένα ακόμα συνέδριο διεξήχθη με επιτυχία στο Makedonia Palace. Συγκεκριμένα, το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργών Θώρακος – Καρδιάς – Αγγείων πραγματοποιήθηκε στις 24-26 Νοεμβρίου στις αίθουσες του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. […]

Ένα ακόμα συνέδριο διεξήχθη με επιτυχία στο Makedonia Palace. Συγκεκριμένα, το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργών Θώρακος – Καρδιάς – Αγγείων πραγματοποιήθηκε στις 24-26 Νοεμβρίου στις αίθουσες του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Οι συμμετέχοντες του συνεδρίου φιλοξενήθηκαν στα δωμάτια του ξενοδοχείου, και απόλαυσαν τις υπηρεσίες που προσέφερε το Makedonia Palace κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Στο εν λόγω συνέδριο, όπου εορτάστηκαν τα 30 χρόνια της εταιρείας, καταγράφηκε ρεκόρ συμμετοχής, που χαρακτηρίστηκε από την παρουσία μεγάλου αριθμού νέων μελών, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάστηκαν όλες οι εξελίξεις στις νέες τεχνικές και τεχνολογίες που αφορούν την Καρδιο-θωρακοχειρουργική και τα μεγάλα αγγεία. Ο κ. Σωτήριος Πράπας, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος – Καρδίας – Αγγείων, μέσα από επίσημη ανακοίνωση, ευχαρίστησε τη διεύθυνση και το προσωπικό του Makedonia Palace για την άψογη από κάθε άποψη υποδομή και φιλοξενί, ενώ ο κ. Περικλής Βογιατζής, Hotel Manager του Makedonia Palace, υπογράμμισε τη σημαντικότητα του συνεδριακού τουρισμού για την ανάπτυξη της εριοχής.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

03/02/2023
02/02/2023
01/02/2023
31/01/2023
30/01/2023