Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟλοκληρώθηκε το πολιτιστικό φεστιβάλ του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη στο Minos Beach art hotel

Ολοκληρώθηκε το πολιτιστικό φεστιβάλ του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη στο Minos Beach art hotel

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά το blueFest Crete | Culture & Beyond του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη στις 13-14 Ιουλίου 2019 στο Minos Beach art hotel, μέλος […]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά το blueFest Crete | Culture & Beyond του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη στις 13-14 Ιουλίου 2019 στο Minos Beach art hotel, μέλος της bluegr Hotels & Resorts, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Έχοντας αφιερώσει την πρώτη μέρα του φεστιβάλ στην τέχνη και τη δεύτερη στην προβολή του πλούτου της κρητικής γης και γαστρονομίας, οι πολλοί και σημαντικοί καλεσμένοι και επισκέπτες του blueFest Crete 19 | Culture & Beyond είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις εικαστικές δράσεις, αλλά και να γευτούν τις νοστιμιές από μια πληθώρα γαστρονομικών εκδηλώσεων, γνωρίζοντας παράλληλα από κοντά ένα από τα ομορφότερα μέρη της Κρήτης. Ακομη, με σκοπό να παρουσιάσει και να προβάλει την κρητική γαστρονομία και παράδοση στη σύγχρονη εποχή, το LoveGreece.com η πρωτοβουλία του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη για την αναγνώριση του ελληνικού ταλέντου σε οποιονδήποτε τομέα δημιουργικότητας με στόχο την προβολή του έργου επιτυχημένων Ελλήνων στη χώρα και στο εξωτερικό, διοργάνωσε στο πλαίσιο του blueFest Crete 19 | Culture & Beyond την τρίτη θεματική παρουσίαση για το 2019 που αφορά τη γαστρονομία σε συνεργασία με τον βραβευμένο chef Γιάννη Μπαξεβάνη που έχει αναλάβει τη θέση του consultant chef της bluegr Hotels & Resorts.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024