Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsOpen Beach Volley Tournament

Open Beach Volley Tournament

Με καλοκαιρινό καιρό ολοκληρώθηκε και το Τουρνουά Beach Volley στην Γεωργιούπολη, στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του καινούργιου ξενοδοχείου ‘Anemos Luxury Grand Resort’. Ένα υπέροχο διήμερο, με έντονη αθλητική δραστηριότητα, χαλάρωμα στις […]

Με καλοκαιρινό καιρό ολοκληρώθηκε και το Τουρνουά Beach Volley στην Γεωργιούπολη, στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του καινούργιου ξενοδοχείου ‘Anemos Luxury Grand Resort’. Ένα υπέροχο διήμερο, με έντονη αθλητική δραστηριότητα, χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, βουτιές στην υπέροχη θάλασσα και πολύ καλή διάθεση. Στο αγωνιστικό μέρος του τουρνουά 14 ομάδες αντρών και 5 γυναικών, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους θεατές, με πολλούς αμφίρροπους αγώνες. Σε τρία γήπεδα με πολύ καλή ποιότητα άμμου, με πλήρη άπνοια, και ιδανικές καιρικές συνθήκες οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Στις απονομές  που έγιναν από τον κ. Γιώργο Σχοιναράκη, General Manager του Anemos Luxury Grand Resort, προσφέρθηκαν σαμπάνιες και στους 8 φιναλίστ, και φυσικά τα 2 ζευγάρια που ήταν πρωταθλητές/τριες, απέκτησαν το δικαίωμα διαμονής στο ξενοδοχείο, χάρη στην ευγενική χορηγία του Anemos Luxury Grand Resort.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024