Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠαγκόσμια Ημέρα Μουσικής στο Sofitel Athens Airport

Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στο Sofitel Athens Airport

Τους μελωδικούς ήχους της άρπας της Lilia Esipova απόλαυσαν οι επισκέπτες του Sofitel Athens Airport σε μία βραδιά γεμάτη αρμονία και γαλλικές γαστρονομικές απολαύσεις. Και φέτος, η βραδιά της 21ης […]

Τους μελωδικούς ήχους της άρπας της Lilia Esipova απόλαυσαν οι επισκέπτες του Sofitel Athens Airport σε μία βραδιά γεμάτη αρμονία και γαλλικές γαστρονομικές απολαύσεις. Και φέτος, η βραδιά της 21ης Ιουνίου ήταν αφιερωμένη στον εορτασμό του καθιερωμένου μουσικού γεγονότος, που ξεκίνησε σαν γαλλική πρωτοβουλία και έχει αποκτήσει θερμούς υποστηρικτές σε όλον τον κόσμο. Οι μαγικοί ήχοι που έδωσαν ξεχωριστό νόημα στη βραδιά ήρθαν από την άρπα της Lilia Esipova. Έχοντας συνεργαστεί με συμφωνικές ορχήστρες και ορχήστρες μουσικής δωματίου υπό την διεύθυνση σημαντικών αρχιμουσικών όπως οι Podgorny A. και Shtegman I. στη Ρωσία, η Lilia Esipova τα τελευταία 17 χρόνια εμπλουτίζει το καλλιτεχνικό στερέωμα της Ελλάδας, συμμετέχοντας σε πολλά μικρά και μεγάλα μουσικά σύνολα, μαζί με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και πολλά άλλα, κάνοντας σόλο εμφανίσεις, αλλά και σε συνεργασίες με πολλούς τραγουδιστές του κλασσικού και του σύγχρονου ρεπερτορίου. “Και φέτος στις 21 Ιουνίου, το Sofitel Athens Airport διοργάνωσε μία βραδιά εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής που στόχο είχε να προσφέρει μία γνήσια εμπειρία του γαλλικού “art de vivre”. Οι ήχοι της άρπας της μοναδικής Lilia Esipova και οι απολαυστικές γεύσεις του σεφ μας, δημιούργησαν την ιδανικότερη ατμόσφαιρα για να τιμήσουμε την ξεχωριστή αυτή μέρα’, δήλωσε ο Cyril Manguso, γενικός διευθυντής του Sofitel Athens Airport.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022