Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠαρουσίαση του Safe Water Sports στο συνέδριο Capital + Vision “Εξωστρέφεια και Ελληνική Οικονομία”

Παρουσίαση του Safe Water Sports στο συνέδριο Capital + Vision “Εξωστρέφεια και Ελληνική Οικονομία”

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η εφημερίδα “Κεφάλαιο”, το portal Capital.gr και η εταιρεία Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ διοργανώνουν το πολυσυνέδριο Capital + Vision “Εξωστρέφεια και Ελληνική Οικονομία: Η […]

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η εφημερίδα “Κεφάλαιο”, το portal Capital.gr και η εταιρεία Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ διοργανώνουν το πολυσυνέδριο Capital + Vision “Εξωστρέφεια και Ελληνική Οικονομία: Η ώρα της ανασυγκρότησης”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Athens Ledra Hotel. Στα πλαίσια του συνεδρίου, το μη-κερδοσκοπικό σωματείο Safe Water Sports διοργανώνει σήμερα Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και ώρες 15.00–17.00 την παρουσίαση “Ασφάλεια στο νερό και τα υδάτινα σπορ – Μια καινοτομική πρωτοβουλία που αναβαθμίζει το τουριστικό προιόν της Ελλάδας”. Ομιλητές θα είναι οι κ.κ.: Π. Πασχαλάκης, πρόεδρος του ΔΣ, Δ. Μπόνης μέλος του ΔΣ, Π. Παρασκευάς, αρχιπλοίαρχος – υπεύθυνος για θέματα Λιμενικής Αστυνομίας στο αρχηγείο Λιμενικού Σώματος, Κώστας Παπαδόπουλος, επιστημονικός συνεργάτης για τη Φυσική Αγωγή και την κολύμβηση στα ΤΕΦΑΑ, Ευάγγελος Τσαμπάζης, πρόεδρος Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδας και Βίκυ Ευαγγελίου, ιδρύτρια Marketing Lead, Strategic Communication & development partner SWS.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024