Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠΑΣΕΝΤ: Συλλογικές συμβάσεις με αυξήσεις και ‘ξεπάγωμα’ τριετιών

ΠΑΣΕΝΤ: Συλλογικές συμβάσεις με αυξήσεις και ‘ξεπάγωμα’ τριετιών

“Η φετινή Πρωτομαγιά μας βρίσκει σε συνθήκες ενός ακόμη πολέμου, πανδημίας με τη χώρα μας να καταγράφει πρωτιά σε θανάτους συνανθρώπων μας, πρωτοφανούς ακρίβειας και αισχροκέρδειας. Η κυβέρνηση όμως τις […]

“Η φετινή Πρωτομαγιά μας βρίσκει σε συνθήκες ενός ακόμη πολέμου, πανδημίας με τη χώρα μας να καταγράφει πρωτιά σε θανάτους συνανθρώπων μας, πρωτοφανούς ακρίβειας και αισχροκέρδειας. Η κυβέρνηση όμως τις συνθήκες αυτές τις χρησιμοποιεί για να ξεκληρίσει ότι έχει απομείνει από εργατικά δικαιώματα , δημόσια και κοινωνικά αγαθά. Για τους εργαζόμενους η 1η Μάη είναι ημέρα αγώνα για την εργασία μας, για τη ζωή μας. Εδώ και τώρα να υπογραφούν οι Σ.Σ.Ε με αυξήσεις και ξεπάγωμα του επιδόματοας τριετιών. Να κηρυχθούν υπχρεωτικές, να θωρακιστεί στοιχειωδώς το εργασιακό περιβάλλον από το διευθυντικό διαίωμα που έχει αποθρασυνθεί. Να υπερασπιστούμε την εργασία μας, τις κατακτήσεις μας, τη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας”, αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό (ΠΑΣΕΝΤ) για τη φετινή 1η Μαΐου. Στον Πειραιά, ο ΠΑΣΕΝΤ συμμετέχει στην Πρωτομαγιάτικη Εργατική συγκέντρωση στο Πασαλιμάνι στις 11:00.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024