Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠοδηλατοδρομία και καθαρισμός παραλίας από τα ξενοδοχεία Marriott σε Ελλάδα και Κύπρο

Ποδηλατοδρομία και καθαρισμός παραλίας από τα ξενοδοχεία Marriott σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Marriott International, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και του “Serve 360ο” προγράμματος της Marriott Worldwide Business Council Greece & Cyprus, συνεχίζει τις δράσεις της και συγκεντρώνει χρήματα […]

Η Marriott International, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και του “Serve 360ο” προγράμματος της Marriott Worldwide Business Council Greece & Cyprus, συνεχίζει τις δράσεις της και συγκεντρώνει χρήματα με σκοπό τα ενισχύσει τα Παιδικά Χωριά SOS. Σε μια κοινή προσπάθεια, ξενοδοχεία της Marriott International στην Ελλάδα και την Κύπρο πραγματοποίησαν το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα την 7η Ποδηλατοδρομία και τον 5ο καθαρισμό παραλίας στον Άγιο Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη. Δυο ομάδες εθελοντών εργαζομένων των Ξενοδοχείων, ποδηλατοδρόμων και καθαριστών παραλίας, συμμετείχαν με όρεξη κι ευαισθησία για καλό σκοπό, με τη βοήθεια της Medasset. Οι βασικοί στόχοι των δραστηριοτήτων αυτών είναι η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος στην εταιρεία, η υποστήριξη των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και η συλλογή χρημάτων για τα Παιδικά Χωριά SOS, στην οποία η εταιρεία συμμετέχει ενεργά. Κύρια μηνύματα:

  • “Τα παιδιά αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και μπορούμε κι εμείς να τα βοηθήσουμε!”
  • “Καθαρίζουμε τις Ελληνικές θάλασσες και ακτές και Δίνουμε Υπόσχεση να τις κρατάμε καθαρές!”
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024