Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠολυάριθμες διακρίσεις της Louis Hotels στην έκθεση γαστρονομίας HORECA

Πολυάριθμες διακρίσεις της Louis Hotels στην έκθεση γαστρονομίας HORECA

Πολλαπλές διακρίσεις και βραβεύσεις κέρδισαν οι σεφ της Louis Hotels στην 19η έκθεση γαστρονομίας HORECA που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 29 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου. Η ομάδα του ξενοδοχειακού ομίλου διέπρεψε […]

Πολλαπλές διακρίσεις και βραβεύσεις κέρδισαν οι σεφ της Louis Hotels στην 19η έκθεση γαστρονομίας HORECA που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 29 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου. Η ομάδα του ξενοδοχειακού ομίλου διέπρεψε στην τελετή βράβευσης καθώς με 23 συμμετοχές εξασφάλισε 23 βραβεία. Συγκεκριμένα, τα μέλη της Louis Hotels έλαβαν 12 χρυσά, 9 αργυρά και 2 χάλκινα βραβεία σε μια σειρά από κατηγορίες που αφορούν συγκεκριμένα πιάτα και γεύματα. Ανάμεσα στα πολλά βραβεία που έλαβαν οι σεφ της Louis Hotels αξίζει να σημειωθούν τα τέσσερα χρυσά μετάλλια στην κατηγορία “Grand Prix Challenge” και τα χρυσά μετάλλια που έλαβαν οι σεφ του The Royal Apollonia και King Jason Paphos στην κατηγορία “Κυπριακό Πρόγευμα”. Αναφερόμενος στις βραβεύσεις που έλαβαν οι σεφ της Louis Hotels, ο Chief Operations Officer (COO) της εταιρείας κ. Μάριος Περδίος τόνισε: “Για άλλη μια φορά δείξαμε ότι η Louis Hotels βρίσκεται στην κορυφή και στον τομέα της Γαστρονομίας. Υποδεχόμαστε κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στα ξενοδοχεία και εστιατόριά μας, βάζοντας όλη μας την προσπάθεια να προσφέρουμε τις πιο ποιοτικές επιλογές φαγητών. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις διακρίσεις των σεφ μας αλλά και για όλο το προσωπικό μας που εργάζεται σε κουζίνες και εστιατόρια προσφέροντας καθημερινά στους πελάτες μας τα καλύτερα πιάτα φτιαγμένα με μεράκι και με τα πιο αγνά και υγιεινά συστατικά”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024