Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠρωτοβουλία του ΥΜΑΘ για το συντονισμό των φορεών που συμμετέχουν σήμερα στο Δ.Σ. του ΟΤΘ

Πρωτοβουλία του ΥΜΑΘ για το συντονισμό των φορεών που συμμετέχουν σήμερα στο Δ.Σ. του ΟΤΘ

Διαπιστώνοντας τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί στη λειτουργία του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης αναλαμβάνει σειρά πρωτοβουλιών για το συντονισμό όλων των φορέων που συμμετέχουν στο Διοικητικό […]

Διαπιστώνοντας τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί στη λειτουργία του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης αναλαμβάνει σειρά πρωτοβουλιών για το συντονισμό όλων των φορέων που συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιου του Ο.Τ.Θ. Για αυτό το λόγο ο υπουργός κ. Θεόδωρος Καράογλου έχει συγκαλέσει σύσκεψη στο Διοικητήριο, την Πέμπτη 6 Ιουνίου και ώρα 10.00, με θέμα: “Συζήτηση για το μέλλον και τις προοπτικές του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης”. Σε αυτήν έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν τα σημερινά μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού, που είναι οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Περιφερειακού Ταμείου, του Ε.Β.Ε.Θ, της ΔΕΘ-HELEXPO A.E., της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, του Ο.Λ.Θ. και της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024