Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣε ποια σημεία δεν επιτρέπεται η κολύμβηση στην Αχαΐα

Σε ποια σημεία δεν επιτρέπεται η κολύμβηση στην Αχαΐα

Σε όλες τις παραλίες της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας επιτρέπεται η κολύμβηση για το 2014, καθώς πληρούνται οι προϋποθέσεις της κείμενης νομοθεσίας για την ποιότητα των νερών κολύμβησης, σύμφωνα με απόφαση […]

Σε όλες τις παραλίες της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας επιτρέπεται η κολύμβηση για το 2014, καθώς πληρούνται οι προϋποθέσεις της κείμενης νομοθεσίας για την ποιότητα των νερών κολύμβησης, σύμφωνα με απόφαση του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Εξαίρεση αποτελούν οι παρακάτω περιοχές και για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας απαγορεύεται η κολύμβηση στις θέσεις, όπως αυτές αναφέρονται:
1. Σε όλα τα λιμάνια και μόνιμα αγκυροβόλια.
2. Σε όλη την περιοχή από την θέση Τσαούση (διασταύρωση) μέχρι και τη θέση “Κολυμβητήριο Αγυιάς”.
3. Στις εκβολές του ποταμού Πείρου (300 μ.) αριστερά – δεξιά.
4. Στη θαλάσσια περιοχή του Αιγίου (200 μ.) αριστερά του ποταμού Μεγανίτη.
Ο έλεγχος της ποιότητας θαλασσίου νερού θα συνεχισθεί σε όλη την διάρκεια της κολυμβητικής περιόδου κατά μήκος όλων των ακτών της Περιφερειακής Ενότητας.
Για κάθε θαλάσσια περιοχή που θα διαπιστώνεται υπέρβαση των ανωτάτων ορίων των παραμέτρων θα εκδίδεται νέα απόφαση. Την ευθύνη τοποθέτησης απαγορευτικών πινακίδων με την ένδειξη “Νερά ακατάλληλα για κολύμβηση” έχουν οι Ο.Τ.Α.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024