Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsSGS Disinfection Monitored

SGS Disinfection Monitored

Η εταιρεία πιστοποιήσεων SGS εφαρμόζει μια νέα υπηρεσία που επικυρώνει την αποτελεσματικότητα και τη σωστή εφαρμογή όλων των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης, περιλαμβανομένου του COVID-19. Στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει […]

Η εταιρεία πιστοποιήσεων SGS εφαρμόζει μια νέα υπηρεσία που επικυρώνει την αποτελεσματικότητα και τη σωστή εφαρμογή όλων των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης, περιλαμβανομένου του COVID-19. Στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει η παγκόσμια κοινότητα, η SGS στέκεται στο πλευρό επιχειρήσεων και οργανισμών, παρέχοντάς τους τα μέσα που διασφαλίζουν την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία τους με σκοπό την προστασία των εργαζόμενων και των επισκεπτών τους. Η υπηρεσία Disinfection Monitored της SGS έχει εφαρμογή σε οργανισμούς που σχετίζονται με τη συνάθροιση πληθυσμών, ενώ με την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, απονέμεται το ειδικό σήμα, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας του κοινού. Το πεδίο εφαρμογής της υπηρεσίας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα οικονομικών κλάδων, όπως ξενοδοχεία, κέντρα αισθητικής και spa, άθλησης και ευεξίας, ταξιδιωτικά μέσα, αεροδρόμια, χώρους εστίασης και παρασκευής τροφίμων, μουσεία, σχολεία, νοσοκομεία, μονάδες παραγωγής, χώρους γραφείων, κινηματογράφους/θέατρα, εμπορικά κέντρα, αίθουσες ψυχαγωγίας, κ.λπ. Αναλυτικά, η υπηρεσία ελέγχει την πληρότητα των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης ενός οργανισμού ή επιχείρησης και επαληθεύει τη σωστή εφαρμογή τους, σύμφωνα με τις προτεινόμενες διαδικασίες και τα πρωτόκολλα καθαρισμού και απολύμανσης. Ο έλεγχος γίνεται τόσο απομακρυσμένα όσο και επιτόπια, ενώ πραγματοποιείται δειγματοληψία και ενδελεχής έλεγχος για επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα για λήψη δείγματος προς εργαστηριακό έλεγχο για τον ιό Covid-19. Η επιτυχής ολοκλήρωση των ελέγχων συμπληρώνεται με την απονομή του ειδικού σήματος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024