Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsSkipper ONDECK, το περιοδικό για το Yachting και την Θαλάσσια Αναψυχή διατίθεται πλέον στο iPad

Skipper ONDECK, το περιοδικό για το Yachting και την Θαλάσσια Αναψυχή διατίθεται πλέον στο iPad

Το Skipper ONDECK, το ανδρικό περιοδικό για το Yachting και την Θαλάσσια Αναψυχή διατίθεται πλέον στο Newsstand της Apple. Σχεδιασμένο με τις τελευταίες επιταγές της τεχνολογίας από μια έμπειρη ομάδα, […]

Το Skipper ONDECK, το ανδρικό περιοδικό για το Yachting και την Θαλάσσια Αναψυχή διατίθεται πλέον στο Newsstand της Apple. Σχεδιασμένο με τις τελευταίες επιταγές της τεχνολογίας από μια έμπειρη ομάδα, το Skipper ONDECK καλύπτει τα μεγαλύτερα yachting events και δρώμενα της παγκόσμιας ναυπηγικής κοινότητας με έμφαση στις κατηγορίες άνω των 8 μέτρων σε μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά καταγράφοντας τις εξελίξεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα σκάφη που πρωταγωνιστούν σε κάθε τεύχος πλαισιώνονται από εμπεριστατωμένα άρθρα, τεχνικά θέματα, ταξιδιωτικά και εις βάθος οικονομικές αναλύσεις από την παγκόσμια αγορά. Σε παράλληλο χρόνο ο σύγχρονος Yachtsman θα ταξιδέψει στο Sky Lounge, την ενότητα lifestyle, ανακαλύπτοντας exclusive προορισμούς, γαστρονομικές εμπειρίες και ένα μεγάλο φάσμα premium υπηρεσιών και προϊόντων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024