Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsSofitel Athens Airport: Τιμητική διάκριση από την TUV Hellas (TUV NORD)

Sofitel Athens Airport: Τιμητική διάκριση από την TUV Hellas (TUV NORD)

Ειδική τιμητική διάκριση απονεμήθηκε από την TUV Hellas (TUV NORD) στο Sofitel Athens Airport για την πιστή εφαρμογή των Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 και Επεξεργασίας και Διάθεσης Τροφίμων και […]

Ειδική τιμητική διάκριση απονεμήθηκε από την TUV Hellas (TUV NORD) στο Sofitel Athens Airport για την πιστή εφαρμογή των Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 και Επεξεργασίας και Διάθεσης Τροφίμων και Ποτών ISO 22000, ως αποτέλεσμα της αφοσίωσης του ξενοδοχείου στην ποιότητα και την αειφορία. Η απονομή έγινε από τον κ. Σάββα Πελτέκη, Managing Director TUV HELLAS (TUV NORD), στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του εστιατορίου Mesoghaia του ξενοδοχείου. Το βραβείο παρέλαβε η κα Τζένη Μήτση, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος Ξ.Ε.Α.Α. Ο γενικός διευθυντής του Sofitel Athens Airport, κ. Γιώργος Σταύρου αναφέρει σχετικά: “Λόγω της αφοσίωσής μας και της δέσμευσης του ομίλου Μήτση στην υψηλή ποιότητα καθώς και της διεθνούς τεχνογνωσίας των Sofitel, τα τελευταία 18 χρόνια το Sofitel Athens Airport έχει ξεπεράσει τα όρια μιας απλής ξενοδοχειακής επιχείρησης και αποτελεί πλέον για το διεθνή επισκέπτη που μόλις φτάνει στη χώρα μας, συνώνυμο του ό,τι πιο σύγχρονου, ποιοτικού και καλαίσθητου έχει να προσφέρει η σύγχρονη Ελλάδα. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί οι συγκεκριμένες διακρίσεις επισφραγίζουν την αέναη δέσμευσή μας στην υψηλή ποιότητα και κατά συνέπεια αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της επιτυχημένης μας πορείας”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024