Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣτις 10 Οκτωβρίου μεταφέρεται το Glyfada Maritime Golf Event

Στις 10 Οκτωβρίου μεταφέρεται το Glyfada Maritime Golf Event

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ασφάλεια των συμμετεχόντων και παρευρισκομένων και λόγω των έντονων και ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν ανακοινωθεί, η οργανωτική επιτροπή του Glyfada Maritime Golf Event […]

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ασφάλεια των συμμετεχόντων και παρευρισκομένων και λόγω των έντονων και ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν ανακοινωθεί, η οργανωτική επιτροπή του Glyfada Maritime Golf Event αποφάσισε τη μεταφορά διεξαγωγής του ναυτιλιακού τουρνουά γκολφ για το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020. H διοργάνωση θα διεξαχθεί με τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, καθώς και η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ. Έχοντας πάντα ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια και υγεία όλων των συμμετεχόντων και του προσωπικού, το Glyfada Maritime Golf Event θα πραγματοποιηθεί με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θεσπίσει έμπειρο προσωπικό της Active Media Group και πιστοποιημένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, με βάση τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού καθώς και τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ. Πρόκειται για το πρώτο τουρνουά γκολφ στην Ελλάδα που θα διεξαχθεί με βάση εγκεκριμένο από τη ΓΓΑ αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, με ανώτατο όριο 100 ατόμων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024