Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣτο Creta Maris το “Χρυσό Μετάλλιο” των προτιμήσεων των Σκανδιναβών τουριστών

Στο Creta Maris το “Χρυσό Μετάλλιο” των προτιμήσεων των Σκανδιναβών τουριστών

Το Creta Maris Beach Resort παρέλαβε για 3η χρονιά το βραβείο “Gold Customers Choice Award 2017”, του κορυφαίου ταξιδιωτικού οργανισμού “Apollo Travel”. Συγκεντρώνοντας 9,2 βαθμούς, το Creta Maris Beach Resort […]

Το Creta Maris Beach Resort παρέλαβε για 3η χρονιά το βραβείο “Gold Customers Choice Award 2017”, του κορυφαίου ταξιδιωτικού οργανισμού “Apollo Travel”. Συγκεντρώνοντας 9,2 βαθμούς, το Creta Maris Beach Resort ξεχώρισε στις προτιμήσεις των Σκανδιναβών επισκεπτών που το επέλεξαν για τις διακοπές τους, για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του, με έμφαση στον τοπικό τρόπο ζωής. Στη λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων, που διοργάνωσε η ομάδα του Apollo Travel, παραβρέθηκε ο γενικός διευθυντής του Creta Maris Beach Resort, κ. Νίκος Βλασιάδης. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Βλασιάδης δήλωσε σχετικά: “Το ‘Gold Customers Choice Award 2017’ του Apollo είναι μια επιπλέον επιβράβευση από τους επισκέπτες μας, τους απόλυτους αποδέκτες όλων των προσπαθειών μας κατά τη διάρκεια κάθε τουριστικής σεζόν, αλλά και ταυτόχρονα, τους πιο αυστηρούς κριτές μας. Η δική τους θετική επιβράβευση, είναι η καλύτερη δυνατή απόδειξη των ποιοτικών εμπειριών  που προσφέρουμε και των μοναδικών αναμνήσεων που δημιουργούμε στο Creta Maris Beach Resort. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μας, που κάθε μέρα δίνει τον καλύτερό της εαυτό, κάνοντας πράξη την κληρονομιά της ελληνικής φιλοξενίας”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024