Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣτο Ενετικό λιμάνι των Χανίων ο τερματισμός του 1ου ΕΤΑΠ για τον ΔΕΗ – Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων ο τερματισμός του 1ου ΕΤΑΠ για τον ΔΕΗ – Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων, τερμάτισε το 1ο ΕΤΑΠ του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, ξεκινώντας από την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022, το αγωνιστικό ταξίδι του από […]

Στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων, τερμάτισε το 1ο ΕΤΑΠ του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, ξεκινώντας από την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022, το αγωνιστικό ταξίδι του από την Κρήτη. Διασχίζοντας 179 χλμ. κρητικής γης, ο ΔΕΗ-Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος ξεκίνησε με άκρως απαιτητικό ρυθμό, στο μεγαλύτερο χιλιομετρικά ΕΤΑΠ από τα πέντε συνολικά και τη συμμετοχή 147 αθλητών από 21 επαγγελματικές και εθνικές ομάδες του κόσμου. Τους αθλητές θαύμασαν και εμψύχωσαν από κοντά, πλήθος κόσμου που βρέθηκε σε όλο το μήκος της διαδρομής, ενώ στον τερματισμό εκ μέρους του Δήμου Χανίων, το “παρών” έδωσε ο δήμαρχος, κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης και μέλη της δημοτικής αρχής, ενώ μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, χειροκρότησαν και συνεχάρησαν όσους τερμάτισαν. Στη συνέχεια, οι απονομές για το πρώτο εταπ έγιναν με φόντο τον Φάρο στο Ενετικό λιμάνι, στο χαρακτηριστικό σημείο των Χανίων, μπροστά από το Γιαλί Τζαμί, με τον κ. Αυγενάκη, τον βουλευτή, κ. Β. Διγαλάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Ν. Καλογερή, τους δημάρχους Χανίων και Ρεθύμνης, κ.κ. Π. Σημανδηράκη και Γ. Μαρινάκη αντίστοιχα και εκπροσώπους από την οργανωτική επιτροπή και τους χορηγούς της διοργάνωσης, να απονέμουν τις τιμητικές φανέλες, μαζί με πλακέτες λουλούδια και αναμνηστικά δώρα από τον Δήμο Χανίων. Με μέριμνα του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου, παρατέθηκε ενεργειακό κέρασμα από τοπικά προϊόντα και χυμούς, αμέσως μετά τον τερματισμό.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024