Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣτο επίκεντρο σημαντικών γεγονότων το Makedonia Palace

Στο επίκεντρο σημαντικών γεγονότων το Makedonia Palace

Η διοικητική ομάδα της Pfizer, που κατέφτασε από την Αμερική, επέλεξε για τη διαμονή της το Makedonia Palace, στο πλαίσιο της επίσκεψής της για τα εγκαίνια του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας […]


Η διοικητική ομάδα της Pfizer, που κατέφτασε από την Αμερική, επέλεξε για τη διαμονή της το Makedonia Palace, στο πλαίσιο της επίσκεψής της για τα εγκαίνια του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Πρωθυπουργού και πληθώρας θεσμικών και τοπικών φορέων. Παράλληλα, η φετινή βράβευση της διοργάνωσης “Αυτοκράτειρα Θεοφανώ” έφερε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το σύνολο σχεδόν των μελών της Συμβουλευτικής και Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος από όλη την Ευρώπη. Επέλεξαν για την διαμονή τους καθώς και για την εκδήλωση του επίσημου δείπνου το Makedonia Palace. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς και Πρόεδροι κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024