Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυγχαρητήρια του ΤΟΠ στον Β. Κικίλια

Συγχαρητήρια του ΤΟΠ στον Β. Κικίλια

“Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους όσους αναλαμβάνουν καθήκοντα στο νέο κυβερνητικό σχήμα, σύμφωνα με τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε από το γραφείο του πρωθυπουργού, στους οποίους ευχόμεθα καλή δύναμη […]

“Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους όσους αναλαμβάνουν καθήκοντα στο νέο κυβερνητικό σχήμα, σύμφωνα με τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε από το γραφείο του πρωθυπουργού, στους οποίους ευχόμεθα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους”, δήλωσε ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος. “Ιδιαιτέρως να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στον κ. Κικίλια Βασίλη για τα νέα του καθήκοντα που αναλαμβάνει ως Υπουργός Τουρισμού. Η ανάθεση ενός Υπουργείου καίριας σημασίας για την εθνική και τοπική μας οικονομία αποδεικνύει τη βαθιά εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού κ. Μητσοκάκη στο πρόσωπο του νέου Υπουργού, αλλά αποτελεί παράλληλα και εξαιρετική τιμή για όλους τους ανθρώπους του τουρισμού, εφόσον η μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία του νέου Υπουργού στον τομέα της υγείας, σε μια από τις δυσκολότερες ιστορικά εποχές για την δημοσία υγεία, αποτελεί εγγύηση για μια επιτυχή πορεία και στο Υπουργείο Τουρισμού, στα καθήκοντα του οποίου είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία. Στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει του ευχόμαστε καλή δύναμη και τον διαβεβαιώνουμε ότι ως Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου θα είμαστε αρωγοί σε κάθε του προσπάθεια για την ανάπτυξη των προορισμών μας και την προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024